ONZE SERVICE

Home 9 ONZE SERVICE

ONZE SERVICE

Service

[dropcap2]A[/dropcap2]ls u opzoek bent naar een Jukebox dan bent u bij de Jukebox Specialist aan het goede adres. Wij bieden onder andere jukeboxen te koop aan, zo kunt u ook voor een onderhoud van uw Jukebox bij ons terecht, een reparatie aan uw Jukebox laten uitvoeren of storing aan uw Jukebox laten verhelpen, daar kunt u bij de Jukebox Specialist reeds sinds 1985 terecht.
[dropcap2]W[/dropcap2]ij zijn als jukebox specialist voornamelijk gespecialiseerd in de echte authentieke jukeboxen van de jaren 1950 tot eind 1980. Dit zijn echte mechanische jukebox machines die muziek afspelen door middel van Lp platen en 45 toerenplaatjes. In tegenstelling tot zoals bij moderne CD jukeboxen. Met een jukebox van de jukeboxspecialist haalt u iets moois, maar bovenal iets bijzonders in huis.
[dropcap2]K[/dropcap2]oopt u een jukebox bij de jukeboxspecialist.nl, dan schaft u meer aan dan enkel een jukebox. Een herinnering, een emotie, een unieke machine met een rijke geschiedenis van misschien zelfs wel 50 of 60 jaar. Al onze Jukeboxen worden altijd zorgvuldig gerestaureerd en gereviseerd en zijn altijd voorzien van 1 jaar volledige garantie, ook aan huis zonder voorrijkosten.
[dropcap2]E[/dropcap2]en prachtige authentieke Wurlitzer brengt gegarandeerd sfeer in uw huiskamer. Een echte eye-catcher die straalt en pronkt vol trots met zijn rijke geschiedenis . U vindt onze Jukeboxen terug in menig huiskamer in Nederland, Duitsland en België, ook in diverse winkelpanden, horecagelegenheden en bedrijfspanden zijn onze Jukeboxen reeds terug te vinden.

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer