Restauratie Jukeboxen

Home 9 Restauratie Jukeboxen

Restauratie Jukeboxen

U kunt bij ons terecht voor een restauratie van Wurlitzer, Seeburg, Ami, Rock Ola, Tonomat en overige merken Jukeboxen.
De wijze van restauratie is een niet te onderschatten intensief arbeidsproces. De kabinetten worden geheel ontdaan van alle ingewanden. Metaaldelen, spuitwerk en houtwerk worden gereinigd, gespoten en gerestaureerd in de originele kleuren. Luidsprekerroosters worden ontdaan van de vele deuken. Verder wordt alles voor zover mogelijk vervangen door onderdelen als origineel zodat het originele karakter van de jukebox kan worden behouden.

[sliderpro id=”1″]

Het eindproduct is dan ook datgene dat u wenst te verwachten. Een volledig gerestaureerde jukebox die pronkt met trots en zich verbeelden kan als in zijn glorietijd. Voor een impressie van restauratie van onze jukeboxen kunt u hieronder een kijkje nemen. Wilt u graag uw jukebox laten restaureren, dan is dit tevens mogelijk bij Jukebox specialist Harold Hoetink. Uw jukebox zal gelijkwaardig aan onderstaande model Wurlitzer 2104 worden gerestaureerd en overige modellen uit onze showroom.

 

 

 

 

 

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer