Links

Home 9 Links

Links

Jukeboxfanaat

JukeboxWij leveren onderdelen voor Wurlitzer, Seeburg, Rock-Ola, en AMI jukeboxen, naalden en andere onderdelen. Onderdelen voor het repareren en restaureren van uw 45 toeren jukebox. Ook buizen en andere nieuween gebruikte onderdelen aanwezig. Zoekt u iets dat niet op deze website vermeldstaat, bel ons gerust op +31 (0)73 5218889 of +31 (0)6 10166558

 

Fifty -Sixty

JukeboxBij Fifty-Sixty.nl kunt u op eenvoudige wijze uw singles bestellen. Fifty-Sixty is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in originele singles en herpersingen (re-issues) van de jaren ’50en’60. Vergeet u ook niet onze specials te bekijken of schroom niet om middels het contactformulier te vragen naar titels die u niet kunt vinden op de site. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

 

45 Toeren

45 toerenAlles voor de platenverzamelaar, piraat en jukeboxbezitter. Een grote webwinkel waar uit een breed assortiment muziek kunt bestellen met o.a. Vinylsingles (9500 titels, hoofdzakelijk gebruikt, kwaliteit van hoes en plaat staat altijd vermeld, alles direct op voorraad). Vinyl LP (45.000 titels, alles nieuw!, deze worden geleverd op bestelling) Accessoires (Beschermhoezen, koffers, verzendkarton etc.. , alles nieuw en uit voorraad leverbaar) CD – +/- 5000 titels DVD – +/-2.000 titels Games – +/- 500 titels

 

Jukebox-Expert

Jukebox expert

Bent u op zoek naar een audio-apparaat dat niet alleen een geweldig geluid geeft, maar ook nog eens het interieur verrijkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van jukeboxen van gerenommeerde merken als Wurlitzer jukeboxen en Ricatech jukeboxen.

Gibson

Gibson

De officiële website van de beroemde gibson gitaren en muziekinstrumenten. De huidige Wurlitzer OMT CD Jukeboxes worden momenteel door het bedrijf geproduceerd en wereldwijd verkocht.

The Jukeboxman

The Jukeboxman

Een bedrijf uit Engeland waar u terecht kunt voor onderdelen en technische ondersteuning op het gebied van jukeboxen.

 

Platenspeler-shop

Dé Platenspeler winkel van Nederland. Online winkel voor al uw retro artikelen en uiteraard die unieke platenspeler waarnaar u op zoek bent. Naast die unieke platenspeler hebben wij ook andere geweldige en originele retro audio producten.

 

Audiogifts

AudioGifts.nl is een website voor al uw audio geschenken. U vind hier alle gewenste audio producten voor een eerlijke prijs.

 

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer