Garantie & Levering

Home 9 Garantie & Levering

Garantie & Levering

Wat kunt u van ons verwachten?

Sinds 1985 restaureren wij zorgvuldig en met grote passie Jukeboxen. In deze periode hebben wij een enorme kennis vergaard en willen u graag op de hoogte stellen van een aantal belangrijke aspecten die aan bod komen bij de aanschaf van een Jukebox. Zo is het belangrijk om te weten dat elke machine zijn eigen karakter heeft. Ondanks dat er vele modellen zijn uitgebracht en de Jukebox ooit een massaproduct was, zijn er door de jaren heen ook vele modellen verloren gegaan. Elke Jukebox is hiermee uniek in zijn soort en heeft weer zijn eigen persoonlijke charmes. Als u een bezoek aan onze showroom of bij collega’s heeft gebracht dan zal dit u duidelijk worden. Wij streven erna om elke Jukebox van een gelijkwaardig niveau af te werken en te restaureren. Wij zijn pas tevreden als alle puntjes op de i zijn gezet. Wij begrijpen heel goed dat de aanloop van een Jukebox veel meer is dan een gewone aankoop, u koopt een Jukebox, een herinnering, een emotie, een stukje nostalgie.

Binnen de Garantietermijn

Heeft u een Jukebox aangeschaft en gaat deze kapot? Meld dit dan z.s.m. aan ons. Onze servicedienst zal uw storing proberen telefonisch met uw af te handelen, als
dit niet mogelijk is, wordt er direct een afspraak gepland voor een reparatie
aan huis.

Buiten de garantietermijn

Heeft u bij ons een Jukebox gekocht en gaat deze net buiten de garantie stuk? Ook dan verlenen wij alle service om de storing te verhelpen.

Minimaal 1 jaar garantie

Op alle bij Jukebox Specialist gekochte artikelen heeft u ten minste 1 jaar
volledige garantie.Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht geen
voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet
gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus ten minste 1 jaar gegarandeerd

Gegronde klacht

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage en/of
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Jukebox Specialist gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:
Jukebox Specialist,
G.J.L. Ankersmitlaan 41,
7411AS Deventer
BTW Hoetink Revisie: NL114 268 253B01

KvK-inschrijfnummer: 380 20 686

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer