Te koop: Wurlitzer 1700

Home 9 Te koop: Wurlitzer 1700

Te koop: Wurlitzer 1700

Wurlitzer model 1700 te koop bij Jukeboxspecialist.

De Wurlitzer model 1700 is de eerste in zijn soort, welke een mechaniek hanteerde die nog vele jaren nadien is gebruikt in de populaire modellen Wurlitzer Jukeboxen geproduceerd tot eind 1968. Hieruit is de grote betrouwbaarheid van het mechaniek gebleken.

Het Cobra naaldsysteem is een voor die jaren uniek systeem te noemen en heeft een bereikbare HI-FI frequentie weergave tot 17.000Hz. Het luidsprekersysteem van deze Wurlitzer 1700 bestaat uit een Full-range “15 Inch” luidspreker gecombineerd met een grote hoge tonen speaker, die samen een warm en indrukwekkend geluid kunnen presteren.

De onderste helft van de Wurlitzer 1700 bestaat uit een bootvormige luidspreker grill, met aan de buitenzijden glorieuze kolomzuilen met verlichte hemellichamen figuraties uitgebeeld in de kleuren blauw met rood. Op de achterwand zijn kleine aaneengesloten spiegeltjes te zien welke fungeerden als “vetkuifspiegel”.

Deze jukebox is door Jukeboxspecialist volledig en in uitzonderlijke staat teruggebracht in zijn oude glorie. Jukeboxspecialist staat garant voor deze uitvoerige restauratie met 1 jaar volledige garantie.

Mvg,

Uw Jukeboxspecialist

Harold Hoetink.

 

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer