EVENTS

Home 9 EVENTS

EVENTS

Jaarlijks worden er in Europa diverse Jukebox, Rock and Roll, Oldtimer en Sixties gerelateerde evenementen georganiseerd die een grote verscheidenheid aan producten met name uit de jaren 50 en 60 bieden. Vaak zijn deze evenementen voorzien van een combinatie van de factoren muziek, auto’s en interieur uit het bekende Rock and Roll Tijdperk.

[ccslider id=”4″]

In Nederland is de meest bekende beurs uiteraard ‘Rock Around the Jukebox’ sinds vele jaren terug te vinden in Rosmalen. Dit spektakel wordt jaarlijks 2 maal gehouden in het Autotron te Rosmalen.

Voor menig Jukebox liefhebber is dit geen onbekende meer en vele vaste bezoekers trekken hier massaal naar toe. Volledig uitgedost in retro kleding vanuit de fifties en bijbehorende accessoires en vervoermiddelen zorgen zij voor een extravagante uitstraling en het bekende gezicht van de Jukebox beurs. Wij willen u graag kennis laten maken met deze fantastische belevenis en zien u dan ook graag eens terug op het Rock around the Jukebox evenement te Rosmalen. Sinds 1985 zijn wij ook jaarlijks op dit evenement terug te vinden.

 

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer