Te koop: Wurlitzer 2310

Home 9 Te koop: Wurlitzer 2310

Te koop: Wurlitzer 2310

Wurlitzer model 2310

De Wurlitzer model 2310 met 100 select, werd uitgebracht in 1959 en is momenteel te koop bij Jukeboxspecialist.

Dit model was een complete vernieuwing, daar het de eerste volledige stereo uitvoering betrof met High Fidelity sound. Alhoewel er nagenoeg een beperkte oplage aan stereo singles was in dat jaar, was er met het ping-pong stereo effect toch een toekomst weggelegd. Wurlitzer model 2310 was op de toekomst voorbereid.

Dit model werd veelal als achtergrond figuratie gebruikt in Amerikaanse Tv-series en films met betrekking tot vliegtuigen, daar de styling van de bovenkap associaties oproept met vleugels en de Sky- blue tinten een versterking hier aan geven, samen met 4 sterren. Het luidsprekerrooster is verchroomd in een denkbeeldige gelijkenis van een vliegtuigromp, overspoeld in de kleuren Sky-blue met Yellow tinten. In ditzelfde jaar werd deze 2300 serie ook geproduceerd in mono uitvoering, deze werden tegen een lager tarief aangeboden.

Een voorkeur gaat uit naar een Wurlitzer 2300 in stereo uitvoering daar het stereo naaldsysteem subtieler de groeven aftast. Het 3-weg stereo luidsprekersysteem is voor die tijd goed ontwikkeld, bestaande uit één Bass, Full breedband speaker met een grote Hi-Fi speaker.

Deze Wurlitzer 2310 Jukebox is door Jukebox Specialist volledig en in uitzonderlijke staat teruggebracht in zijn oude glorie.

Jukebox Specialist staat garant voor deze uitvoerige restauratie met 1 jaar garantie.

Mvg,

Uw Jukebox Specialist

Harold Hoetink.

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer