Reparatie Jukeboxen

Home 9 Reparatie Jukeboxen

Reparatie Jukeboxen

U kunt bij ons terecht voor een reparatie van Jukeboxen uit de jaren 50 en 60 Wurlitzer, Seeburg, Ami, Rock Ola, Tonomat en overige merken. Wij repareren geen CD Jukeboxen enkel authentieke Jukeboxen.

Een jukebox werkt door middel van mechanische bewegingen, elektriciteit, schake-lingen, bediening en motoren. Ook een jukebox kan slijtage euvels gaan vertonen. Motoren gaan meer werk verzetten waardoor wikkelingen van motorankers overbelast kunnen raken, contact schakelingen kunnen slijten en hierdoor kunnen vele andere problemen optreden die ervoor zorgen dat uw Jukebox niet optimaal meer presteert. Reparatie Jukebox in uitvoer

Een grote beurt voor uw jukebox, onderhoud is dan ook geen overbodige luxe te noemen voor het behouden van het genot van uw jukebox luister plezier. U kunt bij ons terecht voor alle storingen en problemen die u aan uw jukebox ondervindt. Door onze ruime ervaring zijn de kosten van een revisie, reparatie en restauratie vrijwel altijd op voorhand te begroten.

Een reparatie aan huis is uitzonderlijk van toepassing binnen straal van 50km, Dit kan tijdens het telefonisch contact bepaald worden. Een storing is altijd te verhelpen in onze werkplaats.

Reparatie JukeboxWij u graag te woord op 06-10 900 822 op werkdagen tussen 10:00-17:00 uur. Heeft u de indruk dat uw Jukebox het niet meer zo naar zijn zin, vertoond hij een vreemd gedrag, of maakt hij ineens een raar geluid, heeft u een vraag over een reparatie of een storing onze monteur staat voor u klaar. Voor vragen kunt bellen of mailen naar de Jukebox Specialist.

 

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer