Revisie Buizenversterker Jukebox

Home 9 Revisie Buizenversterker Jukebox

Revisie Buizenversterker Jukebox

Ook voor een revisie van uw jukebox versterker kunt u bij ons terecht. Bent u niet tevreden met de geluidskwaliteit van uw jukebox, dan ligt de oorzaak hoogstwaarschijnlijk bij de bron van uw jukebox ofwel de buizenversterker. In de meeste gevallen is een revisie van toepassing om het geluidsniveau weer te optimaliseren. Door ouderdom en slijtage van o.a. electrolyten, condensatoren en electronenbuizen en dergelijke kan er het onaangename geluid ontstaan, hetgeen veelal resulteert in een krakerig, vervormd en rommelig geluid.

buizenversterker jukebox.

U kunt bij ons terecht voor het reviseren van uw buizenversterker, selectie units en muntproofers.

Standaard revisie buizenversterker jukebox.

Hierbij worden alle electrolyten, condensatoren, verlopen weerstanden e.d. vervangen. Een indicatie van deze kosten liggen rond de 195 euro excl. transformatoren en excl. elektronenbuizen.

Uitgebreide revisie buizenversterker jukebox.

Hierbij worden volume regeling, transformatoren, electronen buizen, buisvoeten, bass-treble, relays e.d. vervangen. Voor een uitgebreide revisie van uw buizenversterker is een prijsopgave niet exact mogelijk. Door ervaring kan men doorgaans een gemiddelde richtprijs vanaf 265 euro excl. transformatoren en excl. elektronenbuizen aanhouden. Een exacte prijs kan tijdens telefonisch contact gegeven worden voorafgaand aan de revisie.

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer