SERVICE

Home 9 SERVICE

SERVICE

U kunt bij de Jukebox Specialist terecht voor technische hulp en ondersteuning met betrekking tot een reparatie, revisie, onderhoud of storing van authentieke Jukeboxen van het merk Wurlitzer, Seeburg, Ami, Rock Ola, Tonomat en overige merken Jukeboxen.

Een jukebox werkt door middel van mechanische bewegingen kunnen hierdoor slijtage euvels gaan vertonen. Een grote beurt voor uw jukebox, een onderhoud is dan ook geen overbodige luxe te noemen en wij bevelen u aan om toch regelmatig onderhoud uit te voeren. Zo behoudt u het genot van uw jukebox luister plezier. U kunt bij ons terecht voor alle storingen, problemen en moeilijkheden die u aan uw jukebox ondervindt. Door ervaring zijn kosten vrijwel altijd op voorhand te begroten. Soms kan een storing ook telefonisch worden opgelost. Wij adviseren u dan ook bij twijfel altijd contact op te nemen.

Voor vragen staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op 06-10900822. Onze monteur komt indien mogelijk aan huis binnen Nederland, een bezoek aan huis in Belgie of Duitsland kan ook mogelijk zijn. Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom neem dan gerust contact op.

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer