Onze Diensten – Jukebox Specialist Harold Hoetink

Home 9 Onze Diensten – Jukebox Specialist Harold Hoetink

Onze Diensten – Jukebox Specialist Harold Hoetink

Sinds 1985 kunt u bij de Jukebox Specialist terecht voor alle werkzaamheden die betrekking hebben tot een jukebox. Onze diensten zijn onder te verdelen in de volgende categorie├źn.

Jukebox verkoop

U vindt bij ons een prachtige showroom vol met echte authentieke jukeboxen uit de jaren 50 en 60. Zo staan er altijd de veelal bekende populaire modellen Wurlitzer op voorraad en een uitgebreide selectie van wisselende topmodellen modellen Seeburg, AMI, Rock-Ola en Tonamat. Onze showroom is dagelijks te bezichtigen en of afspraak is een bezoek in het weekend meestal ook mogelijk.

Reparatie van Jukeboxen

U kunt bij Jukebox Specialist terecht voor alle reparaties die aan bod komen met betrekking tot een Jukebox. Reparaties kunnen aan huis worden uitgevoerd indien dit mogelijk wordt geacht.

Wij adviseren u om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, onze monteur staat u graag te woord.

Revisie van Buizenversterkers Jukeboxen

Het reviseren van buizenversterkers is tevens een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Authentieke Jukeboxen zijn uitgerust met zogeheten buizenversterkers en deze zijn veelal gefabriceerd en toegepast in de jaren 50 en 60. Bij een revisie van een buizenversterker wordt de versterker van de Jukebox weer volledig nagekeken en krijgt hij een grote onderhoudsbeurt.

Door ouderdom en slijtage van o.a. elektrolyten, condensatoren en elektronenbuizen treden er na verloop van tijd problemen op die resulteren in een slecht geproduceerd geluid door een Jukebox. Na een Revisie kan de versterker weer jaren vooruit en zal de Jukebox weer van zijn prachtige warme geluid voorzien zijn. Heeft u vragen of ondervindt uw versterker klachten / storingen, neem dan gerust contact op. Bij Jukebox Specialist staan wij u graag te woord.

Restauratie van Jukeboxen

U kunt bij ons ook terecht voor een restauratie van uw eigen Jukebox. De wijze van restauratie is een niet te onderschatten intensief arbeidsproces. De Jukebox wordt geheel gedemonteerd en alle onderdelen worden indien mogelijk voor originele onderdelen vervangen. Dit geschiedt geheel in overeenkomst met u als klant. Tijdens het gesprek worden uw wensen doorgenomen en kunnen wij u een offerte aanbieden. Het eindproduct is dan ook datgene dat u wenst te verwachten. Een volledig gerestaureerde jukebox die pronkt met trots en zich verbeelden kan als in zijn glorietijd. Uw jukebox zal gelijkwaardig aan o.a. onze eigen gerestaureerde modellen Jukeboxen zoals u terug vindt in onze showroom. Voor prijzen van een complete restauratie van uw Jukeox, neemt u gerust eens contact op, we bespreken graag uw mogelijkheden en staan u graag te woord. Komt u liever eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom om hier e.e.a. nader te bespreken, ook dan bent u bij Jukebox Specialist van harte welkom.

Onderhoud van Jukeboxen

Een jukebox is een machine met vele mechanische onderdelen zoals tandwielen, overbrengingen, assen en motoren en overige slijtage en ouderdom gevoelige onderdelen. Een grote beurt voor uw jukebox, nader te noemen onderhoud is dan ook geen overbodige luxe te noemen voor het behouden van het genot van uw jukebox luister plezier. U kunt bij ons terecht voor alle storingen en problemen die u aan uw jukebox ondervindt. Door onze ruime ervaring zijn de kosten van een revisie, reparatie en restauratie veelal op voorhand te begroten.

Storingshulp

Ondervindt uw Jukebox problemen en wilt u deze laten repareren dan kunt u een afspraak maken met onze storingsmonteur. Tijdens een telefonisch contact kan u een duidelijk beeld worden gegeven van de oorzaak en de bijbehorende oplossing . Onze Jukebox monteur staat dagelijks voor uw klaar.

Informatie Jukeboxen

Door onze ruime ervaring in deze branche en vergaarde knowhow, kunnen wij u misschien antwoorden bieden op vragen m.b.t. een Jukebox die u misschien nog geheel onbekend zijn. Zo kunnen wij u adviseren en tevens attenderen op de vele aspecten die aan bod komen bij de aanschaf van een Jukebox, het vervangen en of zoeken van onderdelen en nog veel meer op het gebied van Jukeboxen, buizenversterkers en overige uit de jaren 50 en 60.

Jukebox Specialist

SINDS 1985 GESPECIALISEERD IN AUTHENTIEKE JUKEBOXEN

Bij aankoop van een Jukebox ontvangt u altijd standaard 1 jaar volledige garantie. Uw Jukebox wordt gratis thuis afgeleverd en u ontvangt een cadeau bij aankoop. 100% Satisfaction guaranteed!

Bezoek onze showroom

Enkel originele authentieke Amerikaanse Jukeboxen vindt u bij Jukebox Specialist te Deventer. Wilt u meer informatie over een Jukebox, hulp bij storing of een bezoekje brengen aan onze showroom, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bezoekadres
G.J.L. Ankersmitlaan 41
7411 AS Deventer
Tel: 06-10 900 822

Postadres
Zwolseweg 105
7412 AC Deventer